Prevodi Tolkuvanje Proekti Nastani

Oбезбедуваме многу повеќе од самите зборови. Ние обезбедуваме техничко разбирање, значење и прецизност.

Со толкувањето од Конгресен Сервисен Центар суштинската комуникација во текот на вашиот настан се одвива непречено.

КСЦ спроведува и проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ООН, ДФИД, итн.

Ние ви нудиме помош во сите фази од проектот, од неговото зачнување до самата завршница

Име на проект: Техничка помош во управување и мониторирање на проекти од грантовата програма „Поттикнување на социјална инклузија"


Име на настан: Семинар за Лидерство и управување


Датум/место: 05.04.2016, хотел Порта, Скопје

 

Обезбедени услуги:

 • Конференциска сала и распоред на седење;
 • Регистрација на гости и протокол;
 • Кетеринг услуги (ручек и кафе паузи);
 • Писмен превод (англиски <> македонски <> албански јазик);
 • Симултан превод (англиски <> македонски јазик);
 • Техничка опрема;
 • Дизајн на папки, тетратки, пенкала, ИД картички, банер, плакета, бизнис картички, усб-а;
 • Подготовка и принтање на работни материјали;
 • Обезбедување материјали за работа (хартија, флипчарт, маркери итн);
 • Хостеса;
 • Фотограф;
 • Асистент на настанот;

 

Последни новости

 

Последен настан

Објавени публикации

Конгресен Сервисен Центар е членка на:

SojuznastopanskikomorinaRM
+