Prevodi Tolkuvanje Proekti Nastani

Oбезбедуваме многу повеќе од самите зборови. Ние обезбедуваме техничко разбирање, значење и прецизност.

Со толкувањето од Конгресен Сервисен Центар суштинската комуникација во текот на вашиот настан се одвива непречено.

КСЦ спроведува и проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ООН, ДФИД, итн.

Ние ви нудиме помош во сите фази од проектот, од неговото зачнување до самата завршница

Seminar for the Audit Authorities & NAO Support Offices DG NEAR


AURORA RESORT & SPA, BEROVO, MACEDONIA 22-25.02.2016


Обезбедени услуги:

 • Проектирање на буџет
 • Сместување во 8 различни капацитети во Берово
 • Организирање на ручеци, кафе паузи, 3 свечени вечери
 • 2 конференциски сали за време на целиот настан
 • Опремување на канцеларија за време на настан
 • Транспорт
 • Комплетна техничка и аудио визуелна опрема
 • Технички персонал
 • Хостеси
 • Дизајн и печатење на маркетинг материјали
 • Печатење на работни материјали за настан
 • Исплата на дневници за учесници

Последни новости

 

Последен настан

Објавени публикации

Конгресен Сервисен Центар е членка на:

SojuznastopanskikomorinaRM
+