Prevodi Tolkuvanje Proekti Nastani

Oбезбедуваме многу повеќе од самите зборови. Ние обезбедуваме техничко разбирање, значење и прецизност.

Со толкувањето од Конгресен Сервисен Центар суштинската комуникација во текот на вашиот настан се одвива непречено.

КСЦ спроведува и проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ООН, ДФИД, итн.

Ние ви нудиме помош во сите фази од проектот, од неговото зачнување до самата завршница

ИМЕ НА НАСТАНОТ: РИГА последователна работилница ex ante процена на влијанија

 

ЛОКАЦИЈА: Хотел Континентал, Скопје, Р. Македонија

 

ДАТУМ: 16 март 2016 г.

 

Обезбедени услуги:

  • Обезбедување конференциска сала и распоред на седење;
  • Испраќање покани и регистрација на гости;
  • Кетеринг услуги (ручек и кафе паузи);
  • Симултан превод (англиски <> македонски јазик);
  • Техничка опрема;
  • Подготовка на ИД картички;
  • Подготовка и принтање на работни материјали во папки;
  • Писмен превод (англиски <> македонски јазик);
  • Обезбедување материјали за работа (хартија, флипчарт, маркери итн);
  • Асистент на настанот;

 

Последни новости

 

Последен настан

Објавени публикации

Конгресен Сервисен Центар е членка на:

SojuznastopanskikomorinaRM
+