Prevodi Tolkuvanje Proekti Nastani

Oбезбедуваме многу повеќе од самите зборови. Ние обезбедуваме техничко разбирање, значење и прецизност.

Со толкувањето од Конгресен Сервисен Центар суштинската комуникација во текот на вашиот настан се одвива непречено.

КСЦ спроведува и проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ООН, ДФИД, итн.

Ние ви нудиме помош во сите фази од проектот, од неговото зачнување до самата завршница

Организација на прослава по повод 30 години постоење „Фурна Диме" – 22.01.2016

 

Обезбедени услуги:

 • Проектирање на буџет
 • Канење на гости
 • Организација и настап на познати музичари
 • Организација и настап на стенд ап
 • Украсување на простор (балони и цвеќе)
 • Изнајмување на рампа и поставување на прес банер
 • Осветлување
 • Хостеси
 • Набавка и везење на кошули за хостеси
 • Фотографирање и снимање на целиот настан како и фотографирање на производствени капацитети
 • Изнајмување на комплетна техничка и аудио визулена опрема
 • Подготовка и дистрибуција на соопштение за јавност

Последни новости

 

Последен настан

Објавени публикации

Конгресен Сервисен Центар е членка на:

SojuznastopanskikomorinaRM
+