Prevodi Tolkuvanje Proekti Nastani

Oбезбедуваме многу повеќе од самите зборови. Ние обезбедуваме техничко разбирање, значење и прецизност.

Со толкувањето од Конгресен Сервисен Центар суштинската комуникација во текот на вашиот настан се одвива непречено.

КСЦ спроведува и проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ООН, ДФИД, итн.

Ние ви нудиме помош во сите фази од проектот, од неговото зачнување до самата завршница

Проект Зонта „Женски Автобус"

 

Обезбедени услуги:

  • Изнајмување и брендирање на автобус
  • Комплетна организација на Kick off настан со 250 присутни – 25.11.2015, Скопје
  • Ручек и освежување за време на кампања
  • Ноќевање со појадок во градови низ Македонија
  • Фотографирање за време на целиот проект
  • Изнајмување на техничка и мултимедијална опрема
  • Набавка на потребни реквизити за време на кампањата
  • Комплетна организација на настан за затворање на кампања

Последни новости

 

Последен настан

Објавени публикации

Конгресен Сервисен Центар е членка на:

SojuznastopanskikomorinaRM
+