Prevodi Tolkuvanje Proekti Nastani

Oбезбедуваме многу повеќе од самите зборови. Ние обезбедуваме техничко разбирање, значење и прецизност.

Со толкувањето од Конгресен Сервисен Центар суштинската комуникација во текот на вашиот настан се одвива непречено.

КСЦ спроведува и проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ООН, ДФИД, итн.

Ние ви нудиме помош во сите фази од проектот, од неговото зачнување до самата завршница

Конгресен сервисен центар – Канцеларија во Скопје

Весна МИЦЕВА-ТОДОРОВСКА - Генерален директор
Јове ТОДОРОВСКИ - Маркетинг директор

 

Ивана КИТАНОВСКА - Проект менаџер/Сектор за организирање настани
Мартин ДОНЕВ - Проект менаџер/Сектор за организирање настани
Билјана БУРЧЕВА – Менаџер за авио карти
 

Зорица ТЕОФИЛОВСКА - Координатор/Сектор за издаваштво – „Полица"
Билјана ПЕТРОВСКА - Координатор/Сектор за издаваштво – „Полица"

 

Ненад ТРПОВСКИ - Проект менаџер/Сектор за меѓународен развој
Ангел КУЗМАНОВ - Проект менаџер/Сектор за меѓународен развој
Јовица УГРИНОВСКИ - Проект менаџер/Сектор за меѓународен развој
Милена ЈОСИФОВСКА - Проект менаџер/Сектор за меѓународен развој
Рафаел ГАЛВЕЗ - Проект менаџер/Сектор за меѓународен развој

 

Билјана ПАНЧЕВСКА - Координатор за преводи/Сектор за преведување
Влатко ГЕОРГИЕВСКИ – Преведувач
Јасмина ДОБРОВОЦКА-ТАНЧЕСКА –Преведувач
Сашка ПЕЈКОВСКА – Преведувач
Маја ТРАЈАНОСКА – Преведувач
Весна КОСТОВСКА - Лектор

 

Зоран ГУЛЕВСКИ - Технички уредник
Елена ДАНЕВСКА - Сметководител

Александра ТРАЈКОВСКА - Офис менаџер

 

ул. Владимир Полежиновски 22/4, 1000 Скопје
Тел./факс: ++ 389 2 3230 967
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.kscnet.com/skopje

+