Prevodi Tolkuvanje Proekti Nastani

Oбезбедуваме многу повеќе од самите зборови. Ние обезбедуваме техничко разбирање, значење и прецизност.

Со толкувањето од Конгресен Сервисен Центар суштинската комуникација во текот на вашиот настан се одвива непречено.

КСЦ спроведува и проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ООН, ДФИД, итн.

Ние ви нудиме помош во сите фази од проектот, од неговото зачнување до самата завршница

Веруваме дека обезбедуваме многу повеќе од обични зборови.

Обезбедуваме разбирање, значење и точност.

Конгресен сервисен центар обезбедува висококвалитетни и економични услуги за превод повеќе од 10 години. Нашиот процес за управување со документите обезбедува точни и приспособени преводи, секогаш навреме. Нашите професионални преведувачи ги познаваат јазиците на кои преведуваат на нивото на родени говорници; тие работат во сите текстуални и графички формати;

Освен тоа, ангажираме и тим од лектори и уредници што ги прегледуваат конечните верзии на документите, сѐ со цел да се обезбедат висококвалитетни, целосни и соодветно форматирани преводи.

 

+