Prevodi Tolkuvanje Proekti Nastani

Oбезбедуваме многу повеќе од самите зборови. Ние обезбедуваме техничко разбирање, значење и прецизност.

Со толкувањето од Конгресен Сервисен Центар суштинската комуникација во текот на вашиот настан се одвива непречено.

КСЦ спроведува и проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ООН, ДФИД, итн.

Ние ви нудиме помош во сите фази од проектот, од неговото зачнување до самата завршница

Конгресен сервисен центар е основан во 1999 година во Скопје, Македонија, а нашата цел, уште од првиот ден, беше да им понудиме на нашите клиенти гаранција за квалитетот и навременото обезбедување на услугите, како и да ја олесниме интернационализацијата на претпријатијата на нашите клиенти од лингвистичка гледна точка.

Препознавајќи ја потребата за професионални услуги за превод, толкување и организација на конференции во Србија, во 2001 година Конгресен сервисен центар отвори своја подружница во Белград, а во 2012 година отвори подружница во Сараево.

+