Prevodi Tolkuvanje Proekti Nastani

Oбезбедуваме многу повеќе од самите зборови. Ние обезбедуваме техничко разбирање, значење и прецизност.

Со толкувањето од Конгресен Сервисен Центар суштинската комуникација во текот на вашиот настан се одвива непречено.

КСЦ спроведува и проекти што се финансирани од страна на Европската унија, Светската банка, ООН, ДФИД, итн.

Ние ви нудиме помош во сите фази од проектот, од неговото зачнување до самата завршница

Мисија

Нашето друштво да прерасне во врвно друштво за превод, толкување и управување со настани во светски рамки преку обезбедување највисоко ниво на квалитетот, услугите и професионалните совети за сите наши клиенти по апсолутно најповолните цени.

Визија

КСЦ има една цел и една визија: да гарантира дека ќе бидете совршено добро разбрани на секој јазик и дека ќе ја добиете поддршката од најдобриот логистички тим.

 

+